GKE Autopilot: Qwik Start Reviews

GKE Autopilot: Qwik Start Reviews

2036 reviews

Richard H. · Reviewed 11 days ago

Jim T. · Reviewed 15 days ago

Doesn't work on IPv6

Joseph L. · Reviewed 15 days ago

Jacek S. · Reviewed 20 days ago

worked

Victor S. · Reviewed 22 days ago

The lab kept complaining that a gcloud plugin is out of date and was breaking a few things.

Andrey G. · Reviewed 25 days ago

fail to load IDE URL

Pierre F. · Reviewed 28 days ago

cloudlab d. · Reviewed about 1 month ago

Lubna Sarah D. · Reviewed about 1 month ago

Lubna Sarah D. · Reviewed about 1 month ago

cloudlab d. · Reviewed about 1 month ago

張祐誠 E. · Reviewed about 2 months ago

Maciej N. · Reviewed about 2 months ago

When adding the cluster, I get this error: W1006 09:12:56.357009 20400 gcp.go:120] WARNING: the gcp auth plugin is deprecated in v1.22+, unavailable in v1.25+; use gcloud instead. To learn more, consult https://cloud.google.com/blog/products/containers-kubernetes/kubectl-auth-changes-in-gke ,error: error executing jsonpath "'{.items[0].spec.providerID}'": Error executing template: array index out of bounds: index 0, length 0. Printing more information for debugging the template: template was: '{.items[0].spec.providerID}' object given to jsonpath engine was: map[string]interface {}{"apiVersion":"v1", "items":[]interface {}{}, "kind":"List", "metadata":map[string]interface {}{"resourceVersion":""}}

Tom J. · Reviewed about 2 months ago

I think content is not closely related to GKE Autopilot. Its more like how to deploy app into Kubernetes using skaffold.

Onyi C. · Reviewed about 2 months ago

W1005 22:27:38.544539 26929 gcp.go:120] WARNING: the gcp auth plugin is deprecated in v1.22+, unavailable in v1.25+; use gcloud instead. To learn more, consult https://cloud.google.com/blog/products/containers-kubernetes/kubectl-auth-changes-in-gke Unable to recognize when app is deleted from cluster, possibly due to old API

Sam H. · Reviewed about 2 months ago

Nandhini V. · Reviewed 2 months ago

Piyush G. · Reviewed 2 months ago

Piyush G. · Reviewed 2 months ago

Piyush G. · Reviewed 2 months ago

tried 3 times, every time even after app delete, check my progress is showing check after sometime if app is deleted. very disappointed. in logs I can see app is deleted. but why here in lab page, it not taking. Ended with 80/100 in 3 times. very disappointed

Jagadeesh K. · Reviewed 2 months ago

Piyush G. · Reviewed 2 months ago

Piyush G. · Reviewed 2 months ago

Akshay S. · Reviewed 2 months ago

Breno D. · Reviewed 2 months ago

We do not ensure the published reviews originate from consumers who have purchased or used the products. Reviews are not verified by Google.